Zonnepanelen

Zonnepanelen berekeningen & advies

Wateraccumulatie

Duurzame energie op grote daken

Een goede zaak! Nederland wordt steeds duurzamer. Er is steeds meer vraag naar zonnepanelen op daken om zodoende duurzame energie op te wekken. Dit betekent ook dat er vraag is naar grote vlakken om deze zonnepanelen op te plaatsen. Denk hierbij aan industriële panden en panden die veel stroom verbruiken. Juist daar zijn grote dakvlakken beschikbaar die ideaal zijn om zonnepanelen op te plaatsen.

Berekening & advisering

Elk dak is anders en heeft eigen mogelijkheden en randvoorwaarden en daar hoort natuurlijk een advies op maat bij. Daarom brengen wij deskundig advies uit, afgestemd op het specifieke vraagstuk. Onze constructeurs komen langs voor een inspectie op locatie, kijken naar de archiefstukken en maken controleberekeningen. Hierbij houden we ook rekening met wateraccumulatie. Er komt immers extra gewicht op het dak wat de kans op wateraccumulatie op het dak verhoogt.

Adviesrapport

Wij brengen advies uit op basis van de uitkomsten van de beschouwingen en de berekeningen, over de mogelijkheden van de zonnepanelen op een bepaald dak en de eventueel benodigde versterkingen van de bestaande dakconstructie. Wij stellen vooraf een heldere business case op en leveren het geheel conform de afspraak op. Onderdeel van deze oplevering is een onafhankelijke validatie van de business case, garantieverklaringen en een onderhoudsprotocol. Desgewenst kunnen we u ook helpen bij het inregelen van het beheer.

                                                                                                                 .

EversPartners

 

 

 

Foto's van het resultaat

    Mandie Timmer
    “Door onze ervaring en samenwerking met onze partners bent u verzekerd van een integrale benadering waarbij alle kennis over zonepanelen bij elkaar komt. Van subsidieaanvraag tot en met het onderhoud en beheer heeft u één aanspreekpunt.”

    Samenwerkingspartners

    Opdrachtgever
    Albert Heijn

    Opgeleverd

    n.v.t.

    Expertises

    Constructieve Engineering
    Inspecteren & B&O advies

    En hoe kunnen we jullie verder helpen?

    Heeft u vragen over de diensten die wij u kunnen leveren? Of wilt u graag een afspraak maken?

    Bel 088 - 01 16 500

    Liever teruggebeld worden?

    Graag ontvangen we uw naam

    Bij welke organisatie bent u werkzaam?

    Wat is uw telefoonnummer? Vul alleen getallen in zonder spaties of streepjes

    Waar wilt u meer over weten?

    Ongeldige invoer

    Andere projecten

    Timpaan

    Smartwoningen Aalsmeer

    Betaalbare en hoogwaardige woningen.