Over EversPartners

Wij werken voor tal van opdrachtgevers in industrie, uitiliteits- en woningbouw. Dat kan gaan om voorbereidend werk bij ontwerp, ontwikkeling van woningen of vastgoed voor uiteenlopende gebruiksdoelen zoals zorg, onderwijs en diensten. Na de bouwfase staan wij u graag bij in beheer & onderhoud, met name in het beheren en strategisch inzetten van de vele informatie die nodig is bij het exploiteren en gebruiken van panden. Ons portfolio is een representatieve mix van opdrachten die wij hebben gekregen, waarbij onze inzet altijd een direct antwoord is op de vraag:  meer of minder, oppervlakkig of de diepte in, een deel van de werkzaamheden of turnkey. Ziet u bij gerealiseerde opdrachten een project dat u aanspreekt? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag meer over de gekozen oplossing en het behaalde resultaat.

Werken bij EversPartners? Lees verder

Waarom EversPartners

Goed kunnen luisteren. Die medewerkers mobiliseren die het best passen bij uw vraag. Een uitdaging aangaan op basis van technisch vernuft, creativiteit en innovativiteit. De balans zoeken tussen innovatie en pragmatisme.

Dát zijn kenmerken die ons tot een betrouwbaar partner maken. Sterker nog: tot een kennispartner, gebaseerd op onze jarenlange ervaring.

In de samenwerking met u staat onze expertise volledig tot uw beschikking. Met onze kennis creëren we wat u voor ogen staat. 

Ons Team

Wij zijn persoonlijk betrokken, pragmatisch, innovatiegericht en proactief. We stellen onze kennis en ervaring in dienst van uw uitdaging.

Ons team bestaat uit creatieve en innovatieve geesten. Stuk voor stuk professionals die plezier hebben in het werk dat wij voor opdrachtgevers verrichten.

Wij werken nauw samen met andere partijen. Door hun en onze betrokkenheid te combineren, inspireren en ondersteunen we elkaar. Ons doel is een optimaal resultaat neer te zetten, dat als basis kan dienen voor verdere samenwerking.

ISO 9001:2015

De beleidsverklaring in het kader van ISO:9001:2015 en onze algemene voorwaarden kunt u te allen tijde opvragen door een mail te sturen naar: