Over ons

Onze engineers zijn onze kracht

Foto EversPartners Teamdag (06-2023)

Engineeren op inhoud

Bij EversPartners engineeren we op inhoud, waarbij we techniek verbinden aan het proces. En brengen we de disciplines en de juiste mensen samen. We weten wat we kunnen en hoe belangrijk het is om goed te luisteren. We willen écht helpen. Dus zoeken we naar de vraag achter de vraag. Durven we te benoemen waar de problemen liggen én met creatieve, innovatieve en pragmatische oplossingen te komen.

Het vraagstuk op de eerste plaats zetten, scenario’s bedenken, keuzes maken en dan samen aan de slag. Daar gaat het ons om. We werken met toegewijde teams per klant. Die betrokkenheid hebben we nodig. Het liefst voelen we onszelf onderdeel van het team van onze opdrachtgever. Samen een prestatie neerzetten, dat is het mooiste dat er is.

Ruimte, dat is voor ons een kernwaarde.

We zijn niet alleen letterlijk elke dag met ruimte bezig, we geven onze mensen ook ruimte en verantwoordelijkheid. Dat maakt ons slagvaardig. Snel kunnen schakelen is belangrijk in ons vak, want stilstand in een proces of in een fabriek is geen optie. We nemen bovendien de ruimte om open en eerlijk te zijn. Duidelijkheid boven alles. En we creëren de ruimte om uitdagingen te delen. Met elkaar en met onze opdrachtgevers. Dat is de basis waarop we samen willen groeien.

Ons Team

Met een mix van jonge talenten en door de wol geverfde professionals vormen we een fantastisch team waarmee we werkelijk elke uitdaging aan kunnen. Onze organisatie is plat, de cultuur informeel. Korte lijnen? Dat vinden we vanzelfsprekend. De deur staat overal open. Samen sparren, oplossingen bedenken, dat doen we het liefst. En de resultaten vieren, dat natuurlijk ook.

Specialiteit & partner:

Logo EversPartners Projectmanagement

Bezoek website

80 professionals

Samen 1.000 jaar ervaring

40 jaar track record

Voor wie wij werken

We simply love engineering! Jij ook?

Totaalpakket aan dienstverlening

Met 80 doorgewinterde, ondernemende professionals en een totaalpakket aan dienstverlening helpen we onze opdrachtgevers met bouwkundige én constructieve vraagstukken.