Uitbreiding Sandur Parc

De maatvoering is steeds anders, maar we creëren regelmaat door de structuur hetzelfde te houden.

Uitbreiding Sandur Parc

Over de klant

Voor Centerparcs’ Sandur Parc in Emmen zijn de voorbereidingen gestart om het park met 126 woningen uit te breiden. Coare Architectuur heeft de vakantiewoningen ontworpen. Coare Realisatie zal de uitvoering verzorgen. Coare is onze opdrachtgever. Een bekende samenwerkingspartner voor ons. Eerder werkten we samen aan bijvoorbeeld vakantiepark Eck en Wiel, Gebouw Alliander Doetinchem en Kantoor HVC Alkmaar. De kracht van Coare is hun daadkracht: in hun ontwerpen en hun manier van werken. Alles wat zij ontwerpen, werkt en blijft werken.

Uitdaging

EversPartners is verantwoordelijk voor het ontwerp en uitwerking van de constructieve werkzaamheden van de vakantiewoningen. Het zijn woningen voor 4, 6, 8, 10, 12, 18 en 24 personen. Daarbij zijn er ook nog verschillende comfort-levels per woning. In totaal 13 verschillende woningtypes. Onze uitdaging zat erin om niet 13 verschillende constructies te ontwerpen, maar dezelfde ontwerpprincipes te hanteren voor de verschillende huizen.

Oplossing

We creëerden een efficiënt ontwerp door voor ieder type hetzelfde ontwerpprincipe toe te passen. Ons team bestaat uit René van der Lee als projectleider en Bert Brinkman als constructeur. De maatvoering is steeds anders, maar we creëren regelmaat door de structuur hetzelfde te houden. De vakantiewoningen worden duurzaam gebouwd, doordat het casco uit houtskeletbouw bestaat.

Onlangs is de omgevingsvergunning aangevraagd. Zodra deze binnen is, werken we het Technisch Ontwerp/Uitvoeringsgereed Ontwerp uit. Vervolgens zal Coare Realisatie de woningen realiseren.

Foto's van het resultaat

René van der Lee
“We hebben eenheid gekregen in 13 verschillende type woningen door zo efficiënt mogelijk te ontwerpen.”

Samenwerkingspartners

Coare Realisatie

Oplevering

Nog niet in uitvoering

Expertises

Constructieve engineering

En hoe kunnen we jullie verder helpen?

Heeft u vragen over de diensten die wij u kunnen leveren? Of wilt u graag een afspraak maken?

Bel 088 - 01 16 500

Liever teruggebeld worden?

Graag ontvangen we uw naam

Bij welke organisatie bent u werkzaam?

Wat is uw telefoonnummer? Vul alleen getallen in zonder spaties of streepjes

Waar wilt u meer over weten?

Ongeldige invoer

Andere projecten

Timpaan

Smartwoningen Aalsmeer

Betaalbare en hoogwaardige woningen.