SAB Productie Hal

De kracht van de juiste samenwerking

SAB hal Geldermalsen

Over de klant

Wij werden door aannemer Jorritsma Bouw gevraagd mee te doen met de aanbesteding voor de nieuwe productiehal en het kantoor van SAB in Geldermalsen.

Uitdaging

Onze eigen architect maakte een prachtig ontwerp, waarin de materialen van SAB (leverancier van onder andere sandwichpanelen) in al hun vormen, kleuren en toepassingsmogelijkheden tot hun recht kwamen. Daarmee kan de opdrachtgever letterlijk laten zien wat hij in huis had.

Oplossing

Wij hebben ook de constructieve en de bouwkundige vertaling gedaan. In nauwe samenwerking tussen de aannemer en de verschillende interne afdelingen werd de constructie gekwantificeerd en het geheel in korte tijd in een 3D-model gezet. 

Juist de combinatie van het functionele en het architectonische is ons op het lijf geschreven. Ook is er door de jaren heen veel ervaring opgedaan met het ontwerpen van productiehallen, zoals voor Tata Steel, waarvan SAB een onderdeel is. Dit waren de belangrijkste redenen waarom Jorritsma Bouw ons benaderde als tenderpartner. SAB was zeer gecharmeerd van het ontwerp en de manier waarop hun klantwens vertaald werd.

EversPartners

Foto's van het resultaat

  Jitze Koops
  Het was een uitdaging, maar vooral een heel mooi proces om gezamenlijk voor een professionele opdrachtgever als SAB een ontwerp te maken waarin hun eigen materialen zijn toegepast. Het is tenslotte toch hun visitekaartje.

  Samenwerkingspartners

  Opdrachtgever
  Jorritsma Bouw

  Locatie
  Geldermalsen

  Opgeleverd

  Thema's

  Constructieve Engineering
  Scannen Modelleren BIM
  Projectmanagement

  En hoe kunnen we jullie verder helpen?

  Heeft u vragen over de diensten die wij u kunnen leveren? Of wilt u graag een afspraak maken?

  Bel 088 - 01 16 500

  Liever teruggebeld worden?

  Graag ontvangen we uw naam

  Bij welke organisatie bent u werkzaam?

  Wat is uw telefoonnummer? Vul alleen getallen in zonder spaties of streepjes

  Waar wilt u meer over weten?

  Ongeldige invoer

  Andere projecten

  Timpaan

  Smartwoningen Aalsmeer

  Betaalbare en hoogwaardige woningen.