SAB Productie Hal

De kracht van de juiste samenwerking

SAB hal Geldermalsen

Over de klant

Wij werden door aannemer Jorritsma Bouw gevraagd mee te doen met de aanbesteding voor de nieuwe productiehal en het kantoor van SAB in Geldermalsen.

Uitdaging

Onze eigen architect maakte een prachtig ontwerp, waarin de materialen van SAB (leverancier van onder andere sandwichpanelen) in al hun vormen, kleuren en toepassingsmogelijkheden tot hun recht kwamen. Daarmee kan de opdrachtgever letterlijk laten zien wat hij in huis had.

Oplossing

Wij hebben ook de constructieve en de bouwkundige vertaling gedaan. In nauwe samenwerking tussen de aannemer en de verschillende interne afdelingen werd de constructie gekwantificeerd en het geheel in korte tijd in een 3D-model gezet. 

Juist de combinatie van het functionele en het architectonische is ons op het lijf geschreven. Ook is er door de jaren heen veel ervaring opgedaan met het ontwerpen van productiehallen, zoals voor Tata Steel, waarvan SAB een onderdeel is. Dit waren de belangrijkste redenen waarom Jorritsma Bouw ons benaderde als tenderpartner. SAB was zeer gecharmeerd van het ontwerp en de manier waarop hun klantwens vertaald werd.

EversPartners

Foto's van het resultaat

Jitze Koops
Het was een uitdaging, maar vooral een heel mooi proces om gezamenlijk voor een professionele opdrachtgever als SAB een ontwerp te maken waarin hun eigen materialen zijn toegepast. Het is tenslotte toch hun visitekaartje.

Samenwerkingspartners

Opdrachtgever
Jorritsma Bouw

Locatie
Geldermalsen

Opgeleverd

Thema's

Constructieve Engineering
Scannen Modelleren BIM
Projectmanagement

En hoe kunnen we jullie verder helpen?

Heeft u vragen over de diensten die wij u kunnen leveren? Of wilt u graag een afspraak maken?

Bel 088 - 01 16 500

Liever teruggebeld worden?

Graag ontvangen we uw naam

Bij welke organisatie bent u werkzaam?

Wat is uw telefoonnummer? Vul alleen getallen in zonder spaties of streepjes

Waar wilt u meer over weten?

Ongeldige invoer

Andere projecten

Timpaan

Smartwoningen Aalsmeer

Betaalbare en hoogwaardige woningen.