05 november 2018

Nieuwbouwprijs

Nominatie Eigen Haard

Het monumentale woningenblok aan de Czaar Peterstraat in Amsterdam van Eigen Haard is genomineerd voor de Amsterdamse Nieuwbouwprijs. Everspartners heeft het blok volledig is BIM uitgewerkt ten behoeve van een uitgebreide renovatie en het funderingsherstel. 

Czaar Peterstraat, Amsterdam

Het woningenblok is gelegen aan de Czaar Peterstraat, Lijndenstraat en de Conradstraat en is op hoog niveau gerenoveerd en voorzien van een nieuw woonprogramma. Op onze projectenpagina leggen wij u graag uit wat onze werkzaamheden zijn geweest.

Historische bouw en restauratie

EversPartners is in Nederland een veel gevraagd bureau voor advies en uitwerking van historische renovaties en restauraties. De specifieke aanpak gebruik makend van hedendaagse kennis ten opzichte van oude bouwwerken, constructies en materialen, maken ons een prettige sparringpartner en adviseur.

Amsterdam woont

De Amsterdamse Nieuwbouwprijs is een initiatief van Amsterdam Woont, in samenwerking met de gemeente Amsterdam en AT5. Op deze pagina vind je meer informatie over het project Czaar Peterstraat, inclusief video's gemaakt door AT5.

Meer nieuws