15 november 2019

De winnaar is ...

And the winner is… (alweer een EversPartners project!)

De mooiste supermarkt van Nederland staat in Koog aan de Zaan. Onder een viaduct.

Begin 2019 ging de vernieuwde Albert Heijn in Koog aan de Zaan open. Of nou ja, open: de winkel is tijdens de grootschalige verbouwing nooit dicht geweest. Het bijzondere aan deze supermarkt is dat het onder het viaduct van de A8 ligt. Deze locatie is niet onopgemerkt gebleven: afgelopen week is deze supermarkt verkozen tot mooiste supermarkt van Nederland. 

Een supermarkt van internationale allure

De jury prees de ondernemers voor het outside the box denken op een zeer bijzondere locatie. De herontwikkeling heeft volgens het juryrapport een winkel opgeleverd van internationale allure. Natuurlijk zijn wij trots dat we aan dit project meegewerkt hebben.

Projectleider Jasper Wiersma: “Een mooie prijs voor een bijzonder project! Voor ons was het de uitdaging om met de contouren van het viaduct de constructie te bouwen, zonder dat de supermarkt vastgemaakt werd aan het viaduct.”

Opdrachtgever
Vos Supermarkten

Samenwerkingspartners
GAJ Architecten, AKORbouw

Oplevering
begin 2019

[button link="nl/diensten/projectmanagement"]Projectmanagement[/button]  [button link="nl/diensten/inspecties"]Inspecties[/button] [button link="nl/diensten/constructieve-engineering"]Constructieve Engineering[/button] [button link="nl/diensten/funderings-advies"]Funderingsadvies[/button]