30 mei 2024

Uitbreiding van het directieteam

Wilfried Menting

Vanaf 1 januari 2024 is het directieteam van EversPartners uitgebreid met een nieuwe directeur: Wilfried Menting. Hij vormt samen met Piet Krop, Jitze Koops en Mark Karlas de directie van EversPartners. Terwijl velen een directiefunctie als het hoogst haalbare beschouwen, ziet Wilfried dit als een nieuw begin en blijft hij zich op zowel persoonlijk als professioneel vlak ontwikkelen!

 

Wilfried is opgegroeid in de landelijke omgeving van de Achterhoek en komt uit een ondernemersgezin. "Mijn moeder had een eigen bloemenzaak. Naast mijn studie hielp ik haar met de verkoop van bloemen, ging ik met mijn vader naar het slachthuis of was ik te vinden op de boerderij van mijn oom. We zijn thuis opgegroeid met de mentaliteit om hard te werken, dat succes niet vanzelf komt en dat je alles kunt bereiken... als je maar wilt. Blijf altijd in jezelf geloven en maak je dromen waar. Dream. Believe, Create, and Succeed.”

Voordat Wilfried zijn langgekoesterde droom om directeur te worden werkelijkheid zag worden, heeft hij diverse werkvelden verkend. Hij heeft veel ervaring opgedaan bij verschillende horecabedrijven en heeft gewerkt voor grote corporate bedrijven. De rode draad door zijn carrière heen is het dienstverlenend bezig zijn - want dat zit verweven in zijn DNA.

Wilfried is in contact gekomen met EversPartners als klant, vanuit zijn rol als projectverantwoordelijke vanuit CBRE voor Albert Heijn . Het is gebruikelijk om bij het uitbesteden van een grote opdracht met een partij om de tafel te gaan voor een kennismaking. Op deze manier maakte Wilfried kennis met Piet Krop, sinds 2024 Holding directeur van EversPartners. De sterke zakelijke en persoonlijke verbinding die beiden voelden was uniek. Van het een kwam het ander en de arbeidsovereenkomst was snel getekend. Een langdurige en duurzame samenwerking was geboren.

“Ik ben in 2021 bij EversPartners gestart als senior Programmamanager en Teamlead. Ik heb altijd aangegeven dat het mijn doel en droom was om directeur te worden bij een mooie organisatie. EversPartners heeft mij nu deze kans geboden en daar ben ik enorm dankbaar voor”.

 

Op de werkvloer vind je Wilfried niet op een afgezonderde plek; hij zit ‘ tussen zijn team waardoor hij gemakkelijk benaderbaar en betrokken is. Wilfried heeft het vaak over zijn team vol met fijne, gepassioneerde en gedreven medewerkers. “Ik begon na de coronaperiode met slechts 2 medewerkers , momenteel werken er 18 mensen is ons projectmanagement team en zijn we nog volop aan het groeien. We hanteren een open bedrijfscultuur met een veilige omgeving waarin openheid, eerlijkheid en vertrouwen hoog in het vaandel staat. Duidelijke en open communicatie is hierbij van essentieel belang; we werken samen en behandelen iedereen gelijk.

 

‘’Werken bij en aan een bedrijf zoals EversPartners is voor mij als thuiskomen. Werken is echt een passie en een hobby. Ik besteed er veel tijd, energie en liefde aan. Om een goede balans te behouden, is het belangrijk om rustmomenten te nemen in een huis dat voelt als een hotel. Samen met mijn vrouw Kimberley en onze hond Max woon ik aan de rand van de Hoge Veluwe. Het is heerlijk om daar samen met hen te wandelen, maar ik sta ook graag op de golfbaan. Horeca zit ook nog steeds in mijn bloed, ik geniet ervan om heerlijke gerechten te bereiden, het liefst Italiaans.

 

Wilfried zit boordevol ideeën en plannen voor de toekomst. Door over de berg heen te kijken en een blik op de horizon met een langere termijn visie willen wij een duurzame groei realiseren. ''Ik volg momenteel een coaching traject om het beste uit mijzelf en daarmee vervolgens uit het team te kunnen halen. Voor mij is het uitbreiden van EversPartners vergelijkbaar met het bouwen van een huis - het fundament moet eerst stevig staan, pas dan kun je verder bouwen. Qua samenwerking wil ik ook graag nieuwe klanten en strategische partners aan ons binden, bedrijven die samen met ons willen werken aan een betere wereld; verduurzamen en een maatschappelijk bijdrage spelen hierin een belangrijke rol.”

 

Ik ben ongelofelijk trots op het feit dat ik deel mag uitmaken van de EversPartners familie.

 

“We have got what it makes”

 

Meer nieuws