• Pointcloud-3D-scan-RotterTram
  • Pointcloud-Rottertram
  • Rottertram-EversPartners
  • Rottertram-Route
  • Rottertram-in-scan-bus
  • Rottertram-scanbus-EversPartners
  • Rottertram

 

RotterTram

De RotterTram omvat de verbouwing van een tram naar een rijdend restaurant. Hiermee zal de RotterTram een mooie aanvulling zijn op de horeca van otterdam. Tijdens een rondrit door Rotterdam langs bijvoorbeeld de Markthal, de kubuswoningen en door de Delfshaven wordt er een heerlijk 4-gangen diner geserveerd.

Tijdens een spannende tijd van een crowdfunding campagne is er veel enthousiasme ontstaan voor dit bijzondere project. EversPartners geloofde er al snel in dit bijzondere concept en besloot dan ook aan te sluiten.

Om tot een goede verbouwing en inrichting van de tram te komen is de tram door EversPartners een 3D-scan gemaakt. Door de inzet van meerdere 3D scanners is de complete scan 3D in kaart gebracht. Hierdoor kan het ontwerp nauwkeurig worden gemaakt en interieur exact op maat worden gemaakt zodat alles exact gaat passen tijdens de montage.


Tevens is er door EversPartners engineering verricht om aan de nieuwe gebruikssituatie te vergelijken met het oorspronkelijke gebruik en belastingen.

Een enorm leuk project dat zelfs op RTL4 is geweest in het programma "Opdienen of afserveren". Waarin ook de bijdrage van EversPartners naar voren is gekomen, alwaar we al op locatie de eerste resultaten van de scans kunnen laten zien in onze eigen scan-bus.

We kijken er erg naar uit om het project af te sluiten met een heerlijke diner en rondrit in het eindresultaat! 

Opdrachtgever

RotterTram

Lokatie
Rotterdam

Werkzaamheden
inmetingen Constructieve engineering

Andere leisure projecten

Rijksmuseum

Rijksmuseum

Restauratie advies en funderingsherstel.
Heineken Experience

Heineken…

Masterplan tbv de bezoekersstroom.
Zuiver

Zuiver

Constructieve engineering op lokatie Amsterdam.