• AH-Huissen-Evers_Partners
  • AH_EversPartners_Huissen
  • AH_Huissen_EversPartners
  • Albert_Heijn_Huissen_modelleren_EversPartners
  • Constructief_Albert_Heijn_Huissen_EversPartners
  • Huissen_Albert_Heijn
  • Huissen_Albert_Heijn_Evers_Partners
  • Nieuwbouw_Albert_Heijn_Huissen
 

Nieuwbouw/relocatie AH Huissen

Aan de Langestraat 82 in Huissen, op een plek waar vroeger diverse andere winkels stonden, opende in mei 2018 een nieuwe Albert Heijn-winkel, met een winkeloppervlakte van ruim 2800 m2, een verdieping met kantoren en een parkeerdek met plaats voor 80 auto’s. Opdrachtgever is Hans Geveling, franchiser en filiaalhouder, deze locatie is inmiddesl zijn 15de winkel. Dat dit een bijzonder project is, blijkt onder andere uit het feit dat de winkel door het supermarktvastgoedcongres werd verkozen tot mooiste supermarkt van Nederland.

Omgevings-en keurvergunningen

De jury noemde het “knap hoe deze grootschalige supermarkt is ingepast in de kleine schaal van het centrum”. Daar weet EversPartners alles van. Sinds 2014 zijn wij betrokken geweest bij de complexe ontwikkeling van het pand, dat is gebouwd in een dijklichaam in de dorpskern van Huissen. Dat betekende dat er zowel van de gemeente als van het Waterschap goedkeuring nodig was voor het verkrijgen van de omgevings- en keurvergunningen voor bouw en sloop en de wijziging van het bestemmingsplan. Mede dankzij onze begeleiding en de bijbehorende technische uitwerking werd de procedure toch vlot doorlopen.

Projectleiding, constructief- en bouwkundig tekenwerk

EversPartners was ook betrokken bij het bouwproces, waarvan de start op last van het Waterschap werd vertraagd, in verband met de halfjaarlijkse sluiting van het dijklichaam en de ecologische omgeving. Wij verzorgden zowel de projectleiding, als het constructieve en bouwkundige tekenwerk en voerden de bouwdirectie over het gehele project. Vanuit die rol waren we ook betrokken bij de sloop van de bestaande bebouwing en het bouwrijp maken van het terrein.

Archeologische sporen

Daarbij stuitten we al snel op archeologische sporen die later zeer bijzonder bleken, met name de resten in beerputten bevatten veel data over de hoe de mensen daar destijds leefde én op munitie uit de Tweede Wereldoorlog. Dat betekende opnieuw een vertraging, omdat experts maandenlang het terrein laag voor laag moesten afgraven. Ondanks alles kon de opdrachtgever in 2018 een prachtig gebouw gebruik nemen, en daar zijn we heel trots op!

Maurice Greven – adviseur bouwregelgeving bij EversPartners

“Juist vanwege de complexiteit van het project en de omgeving past deze opdracht goed bij EversPartners. Wij zijn een echte specialist op het gebied van vergunningaanvragen en het regelwerk dat daarbij komt kijken. Ook leveren wij meerwaarde omdat wij zowel het constructieve als het bouwkundige deel voor onze rekening kunnen nemen en hebben wij veel specifieke kennis van én ervaring met de bouw van supermarkten. Daardoor konden we in een vroeg stadium maatregelen nemen om verrassingen achteraf te voorkomen.” 

Opdrachtgever
Hans Geveling

Locatie
Huissen

Wet- & regelgeving Uitvoering   Modelleren   Constructieve engineering

Andere projectmanagement projecten

Jacob van Lennepstraat

Van Lennepstraat

Oplevering van 5 prachtige woningen in Amsterdam
Albert Heijn in Anklaar

Adm. de Ruyterweg

Transformatie schoolgebouw naar woningen
Bos en Lommerweg

Bos en Lommerweg

Renovatie aan erkers in Amsterdam
Tristar 2 KLM Digital Studio

KLM Tristar 2

Creatieve, flexibele èn duurzame inrichting
Holland Spoor Den Haag

Albert Heijn

Uitbreiding Albert Heijn onder de snelweg A8
Sonneborn refined products

SAB Productie Hal

De kracht van de juiste samenwerking
Albert Heijn mooiste supermarkt

Supermarkt

Winnaar "Mooiste Supermarkt 2014"
Bakkerspleintje

Bakkerspleintje

Parkeergarage onder nieuw winkelhart
Tata Steel

Tata Steel

Ontwerp, bouwkundige en constructieve engineering
Albert Heijn franchise Paterswolde

AH Paterswolde

Ontwerp voor uitbreiding bestaand winkelcentrum
Perry Amsterdam nieuwe flagshipstore

Flagshipstore

Flagshipstore Kalverstraat Amsterdam.