Over EversPartners

Wij werken voor veel en uiteenlopende opdrachtgevers in de industrie-, utiliteits- en woningbouw. Onze werkzaamheden omvatten het gehele bouwtraject vanaf het ontwerp tot en met de oplevering van woningen of vastgoed voor verschillende gebruiksdoelen zoals zorg, onderwijs en diensten. Na de bouwfase helpen wij ook graag met het beheer en onderhoud, voor het optimaal exploiteren en gebruiken van panden. Ons portfolio is een representatieve mix van diverse succesvol afgeronde opdrachten, waarbij onze inzet varieerde van onderaannemer tot specialist en/of turnkey-leverancier. Net hoe onze opdrachtgevers dat wensen. Wilt u meer weten over een van de gerealiseerde projecten? Of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag én vrijblijvend meer over de gekozen oplossing en het behaalde resultaat.

Werken bij EversPartners? Lees verder

Waarom EversPartners

Wij beloven u dat wij goed naar u luisteren. En juist die medewerkers mobiliseren die het best passen bij uw vraag. We gaan uw uitdagingen aan op basis van technisch vernuft en creativiteit en zoeken daarbij de balans tussen innovatie en pragmatisme.

De expertise die wij jarenlang hebben opgebouwd, stellen wij graag en volledig ter beschikking aan u, en dus ook aan uw klanten. Dat maakt ons tot een betrouwbare en ervaren partner. Samen creëren wij wat uw klant voor ogen heeft.

Ons Team

Wij zijn persoonlijk betrokken, pragmatisch, innovatiegericht, slagvaardig en proactief. Wij stellen onze kennis en ervaring in dienst van uw uitdaging.

Ons team bestaat uit creatieve en innovatieve medewerkers. Stuk voor stuk professionals die plezier hebben in het werk dat wij voor opdrachtgevers verrichten. Wij werken nauw samen met andere partijen. Door hun en onze betrokkenheid te combineren, inspireren en ondersteunen we elkaar. Ons doel is een optimaal resultaat neer te zetten, dat als basis kan dienen voor verdere samenwerking.

ISO 9001:2015

De beleidsverklaring in het kader van ISO:9001:2015 en onze algemene voorwaarden kunt u te allen tijde opvragen door een mail te sturen naar: