• horeca-vakantiepark-marinapark-leukermeer
  • luifel-vakantiewoningen-marinapark-leukermeer
  • marinapark-leukermeer

Uitbreiding van een bestaand recreatiepark in Well

EversPartners werkt momenteel hard aan de uitbreiding van Marinapark, het leukste vakantiepark in Limburg. Op de prachtige locatie, direct aan het Leukermeer en midden in Nationaal Park ‘De Maasduinen’ worden nieuwe vakantiewoningen, appartementen en horecavoorzieningen ontwikkeld. Wij hebben het uitwerken van het schetsontwerp naar definitief ontwerp verzorgd en op dit moment zijn wij druk bezig met het voorbereiden van de bouwaanvraag. Uiteindelijk zullen wij ook de uitvoeringstekeningen voor onze rekening nemen, zowel bouwkundig als constructief.

Bijzonder is de grote verscheidenheid aan typen vakantiewoningen in het nieuwe gedeelte van het park. Dat maakt de engineering bepaald niet seriematig. Binnen de diversiteit zoeken wij steeds naar een slimme manier om de detaillering zo eenduidig mogelijk te maken, waardoor de uitwerking en het bouwen efficiënt blijft. De bijzondere locatie brengt ook uitdagingen met zich mee. Voor de woningen die direct aan de talud liggen, wordt met een terras het schuine deel van de helling overbrugd. Bij de fundering van de steigers moeten wij rekeninghouden met de waterstand van het Leukermeer, dat als buffer fungeert voor de rivier de Maas.

EversPartners werkt voor dit project samen met Engineeringssupport. Er zijn verschillende modelleurs bij het project betrokken en ook nog eens vanuit verschillende disciplines. Wij zorgen er voor dat ondanks de tijdsdruk er de juiste stukken op tijd kunnen worden geleverd en dat dit onderling volledig is afgestemd.