Industrie

In de industrie werken wij letterlijk van de fundering tot aan het dak en alles daartussenin. Wij calculeren en tekenen funderingen (in 3D) en zorgen voor dak constructies voor duizenden (overheids) gebouwen in Nederland. Wij voeren zowel architectonische als structurele aanpasingen uit in de vorm van een onderhoudsplan. 

3D en BIM vanuit het TCO perspectief

Waar mogelijk calculeren en tekenen wij in 4D en door middel van BIM. Wij adviseren altijd vanuit het Total Cost of Ownership (TCO): de langste levensduur van een gebouw, met de minst mogelijke kosten. Wij hebben dit reeds gerealiseerd bij verschillende lokaties binnen Nederland, bijvoorbeeld: bij Tata Steel, Olam Cocoa en KLM Real Estate & Facility Management.

Wij werken onder andere voor projectontwikkelaars, het Rijksvastgoedbedrijf en gebouw eigenaren. Zij waarderen onze flexibiliteit, onze kennis en medewerkers, daar deze samenwerking in de regel voor een langere periode is, worden deze pijlers op waarde geschat. Wij kunnne gerust zeggen dat wij de juiste specialisten in huis hebben voor iedere service voor wat betreft de utiliteits bouw.

Andere industrie projecten

LA verzendhal tata Steel

Verzendhal Tata

De oplossing voor maximale logistieke capaciteit
Tata Steel

Industrie hal

Diverse invalshoeken in Revit tonen
Wateraccumulatie

Zonnepanelen

Zonnepanelen berekeningen & advies
Sonneborn refined products

SAB Productie Hal

De kracht van de juiste samenwerking
Tata Steel

Tata Steel

Ontwerp, bouwkundige en constructieve engineering
9 bruggetjes

9 Bruggetjes

Constructieve uitvoering & omgevingsvergunning
Sonneborn refined products

Sonneborn

Ontwerp, bouwkundige en constructieve engineering
Daalimpex

Daalimpex

Constructie engineering nieuwe vrieshuizen