14 oktober 2019

40 jaar EP

40 jaar EversPartners!

Al 40 jaar werkt raadgevend ingenieursbureau EversPartners met overtuiging, toewijding én succes aan de toekomst. ‘Back to the future’ was dan ook het thema waarmee opdrachtgevers, werknemers en relaties werden uitgenodigd om dit bijzondere jubileum mee te vieren. De prachtige Sint Jozefkerk in Velsen-Noord vormde het decor voor drie dagen vol feestelijkheden.

Terugblik en vooruitkijken naar de toekomst

De festiviteiten begonnen op donderdag 26 september met 200 gasten, waaronder een groot aantal relaties, opdrachtgevers en partners. Onder het genot van een heerlijk walking dinner en pianomuziek, keken we terug naar het verleden en wierpen we alvast een blik op mooie toekomstige projecten en ontwikkelingen. Uit dit mooie overzicht bleek maar weer dat EversPartners op zijn best is met complexe uitdagende ontwikkelingsprojecten en voor iedere uitdaging een passende oplossing vindt. Het was een zeer geslaagd feest, waarbij we met trots deze mijlpaal met velen hebben mogen vieren. Met dit fotoverslag blikken we graag terug.

Feest voor (oud) medewerkers & partners

Vrijdagavond was het de beurt aan de (oud-)medewerkers en hun partners. De Sint Jozefkerk was voor het discofeest geheel omgetoverd in ‘Back to the future’-sfeer, compleet met de echte DeLorean-auto uit de film, waarmee de genodigden op de polaroid-foto konden. Zowel EversPartners als de feestgangers kijken terug op een geslaagde jubileumviering.

Bijeenkomst voor omwonenden

Vrijdagnacht werd er tot laat opgeruimd want op zaterdag was er nog een afsluitend gebeuren. Zaterdagmorgen was er nog een bijeenkomst voor omwonenden van de kerk en de kerkgangers. Hierbij werden ze op koffie en gebak getrakteerd en konden ze weer eens in deze bijzondere kerk een kijkje komen nemen. Op deze morgen werden er veel herinneringen opgehaald uit het verleden van de kerk, wat natuurlijk mooi aansluit op het ondertussen 40-jarige verleden van EversPartners.

Op naar een mooie toekomst!

Meer nieuws