28 oktober 2019

Verhuizing EP

Wij zijn verhuisd naar Beverwijk!

28 oktober was onze eerste werkdag in ons nieuwe kantoor in Beverwijk. Niet ver van ons oude kantoor in Velsen-Noord en nog steeds dicht bij onze opdrachtgevers. En zoals een goed raadgevend ingenieursbureau betaamt, hebben we de verhuizing aangevlogen alsof het een EP-project was. Gewoon, de verhuizing zonder restpunten binnen budget en planning opleveren.

In zes weken van casco naar volwaardig kantoor

De verhuizing naar Beverwijk kwam ook voor ons onverwachts. Helaas is onze verhuizing naar de St Josefkerk in Velsen uitgesteld en was het huurcontract van ons kantoor in Velsen al opgezegd. Met rasse schreden moesten we op zoek naar een nieuw onderkomen. Mark Karlas, Directeur Projectontwikkeling, boorde zijn netwerk aan en vond ons nieuwe kantoor. Het was een casco ruimte die we om moesten bouwen naar een volwaardig en EP-waardig kantoor en dat in 6 weken.

Verhuizing naar Beverwijk geklaard met bekende partners

Gelukkig kon New Armstrong, onze partner voor retail design, snel schakelen. Zij maakten een design dat past bij onze organisatie: licht, open en gericht op samenwerken. Met name Vastbouw, en Interface hebben gezorgd voor de bouwkundige aanpassingen, elektrotechnische installaties, databekabeling en vloerbedekking. Cad & Company heeft het laatste weekend doorgewerkt met meerdere mensen en gezorgd dat die maandag alle systemen draaiden en dat de VPN voor de HUB op Schiphol-Oost (voor projectmanagement KLM) op tijd in de lucht was. Zo konden onze collega‚Äôs maandag 28 oktober verdergaan waar zij vrijdag 25 oktober in Velsen-Noord mee gestopt waren. Een knappe prestatie van alle partijen!

Kom langs!

Ben je benieuwd naar ons nieuwe kantoor? Kom gerust langs! De koffie en thee staat klaar. En speel gerust een potje tafelvoetbaltafel mee. 

Meer nieuws