09 juli 2021

Jitze Koops aandeelhouder van EversPartners

Met terugwerkende kracht is Jitze Koops sinds januari 2021 mede-aandeelhouder van ons bedrijf EversPartners! Met deze stap borgen eigenaars Piet Krop en Piet Alma de continuïteit van ons prachtige bedrijf. Piet Krop: “De komende jaren zal ik samen met Jitze onze schouders onder EP zetten.” 

Jitze: “Altijd blijven uitdagen” 

Vijf jaar geleden maakte Jitze de keuze om zichzelf meer uit te dagen: nieuwe werkgever, nieuwe rol en nieuwe ambities. Hij startte als projectleider bij EP en inmiddels vormt hij samen met Mark Karlas en Piet Krop het directieteam. Aandeelhouder worden was een logische volgende stap, al was dat nooit echt de bedoeling. Jitze: “Het is, op een positieve manier, uit de hand gelopen en nu ben ik aandeelhouder geworden.” Een trotse aandeelhouder (zie foto!), die ernaar uitkijkt om de komende jaren veel te leren.

Piet: “Blij dat EversPartners in goede handen blijft”

De komende jaren blijft Piet Krop nauw betrokken bij EP. Langzaamaan bouwt hij zijn werkzaamheden af en zal Jitze op termijn het stokje overnemen. We borgen de toekomst voor EP nu de opvolger van Piet bekend is. Piet is opgelucht en vooral blij: “Jitze heeft afgelopen jaren bewezen dat hij er klaar voor is. Ik kijk ernaar uit om hem de komende jaren in te wijden in het ondernemerschap. Daarnaast heb ik er zin in om mijn eigen focus te verleggen van de operatie naar onze klanten.”

De toekomst van EversPartners

Jitze kijkt uit naar de komende jaren en heeft ambitieuze plannen met EP. “Ik wil de bestaande groei van EP gestaag doorzetten met een mooie mix tussen grote en kleinere opdrachten voor bekende en onbekende opdrachtgevers.” Maar het belangrijkste is om authentiek te blijven, als bedrijf en als mensen. “Hoe we binnen EP met elkaar omgaan, hoe we samenwerken en hoe we zijn, is uniek. Dat blijft. Hoe dan ook.”