11 april 2019

Girlsday bij EP

Ook EP opende de deuren voor Girlsday

Op 11 april gingen door heel Nederland bijna 11.000 meisjes op bezoek bij 378 bedrijven in de bèta, technische en IT-sector. Ook EversPartners ontving een aantal meisjes tussen de 11 en 15 jaar.

Girlsday EversPartnersNa de feestelijke Kick-Off van Girlsday op de nationale Dijkwerkersdag in Rotterdam, startte de Girlsday-activiteiten ook in de rest van het land. In Amsterdam opende stadsdeelvoorzitter Maarten Poorter Girlsday en burgemeester Krikke gaf in Den Haag bij T-mobile het startsein. Hind Dekker- Abdulaziz, D66 raadslid in Utrecht, ging op bezoek bij Prorail en keek daar mee bij de Girlsday-activiteiten.

De meisjes konden deelnemen aan interessante activiteiten, maakten kennis met onze vrouwelijke medewerkers en leerden meer over bèta/technische werkzaamheden. Girlsday laat meisjes de onontdekte wereld van bèta, techniek en ICT van dichtbij beleven.

Girlsday 2019 vond plaats op donderdag 11 april, Girlsday 2020 is op donderdag 23 april 2020 en wordt in samenwerking met TechniekTalent.nu en het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap georganiseerd.

Meer nieuws