01 januari 2019

Gericht verder

EversPartners gericht verder

Vanaf begin 2018 is er gericht gewerkt aan het nog beter bedienen van onze klanten. Dit is onder andere gedaan door de afdeling bouwkunde te verhuizen naar Velsen-Noord, alwaar het een uitstekende aansluiting vindt bij, en meerwaarde biedt op onze afdelingen woningbouw en utiliteitsbouw. Bij onze afdeling industrie vormt de specifieke bouwkunde kennis een waardevolle aanvulling.

Bouwregelgeving & vergunningen

De specialismen wet & regelgeving, alsmede brandveiligheid zijn al een toegevoegde waarde op ons team gebleken. Dit gaan wij in 2019 verder uitbouwen. En daarmee onze klanten vanuit onze brede kennis volledig van dienst zijn en optimaal kunnen ontzorgen.

Retail & Leisure

Naast de ontwikkelingen in Velsen-Noord zijn er bij de afdeling Retail & Leisure in Heemstede de nodige wijzigingen geweest: een nieuwe directie en een nieuw naam; “New Armstrong”. Zij gaan zich focussen op Design, Engineering en Projectmanagement voor de Retail. Wij hebben samen talloze mooie projecten gerealiseerd en zullen dit in de toekomst zeker samen blijven doen.

Een prachtige film op de nieuwe website laten zij u graag de identiteit en ambitie van New Armstrong zien.

2019 belooft een boeiend en enerverend jaar te worden voor beide bedrijven!

 

[button link="nl/markten/industrie”]Industrie[/button] [button link="nl/diensten/projectmanagement”]Project management[/button] [button link="nl/markten/woningbouw”]Woningbouw[/button] [button link="nl/diensten/inspecties”]Inspecties[/button] [button link="nl/markten/utiliteitsbouw”]Utiliteitsbouw[/button]

Meer nieuws