19 juli 2022

Uitbreiding dienstenpakket Tata Steel

Inspecteren en B & O-advies

V.l.n.r. Mark de Graaff (Projectleider), Robbert Lode (Projectleider), Mandie Timmer (Business Development Manager), Jitze Koops (Directeur)

 

Tata Steel en EversPartners zijn geen onbekenden voor elkaar. De jarenlange samenwerking leidde onder andere al tot het ontwerpen en engineeren van een nieuwe fabriekshal, koeltoren, analytisch laboratorium, en de fundering voor een koudwals. Daarnaast zijn de medewerkers van onze afdeling Beheer & Onderhoud al jaren verantwoordelijk voor het inspecteren van de staalconstructies van de hoogovens, daken en gevels. Met ingang van 01-07-2022 zorgen deze collega’s er ook voor dat de trappen, leuningen, bordessen en ondersteuningsconstructies (TLB&O) van de panden van Tata Steel in topvorm blijven.

Trots

De nieuwe samenwerking werd vastgelegd in een addendum op het bestaande inspectiecontract. EP’s Business Development Manager Mandie Timmer is trots op deze uitbreiding: “We voerden de TLB&O- inspecties al uit voor andere opdrachtgevers. Dat we dit nu ook voor Tata Steel mogen doen, is een ‘kers op de taart’ van onze toch al fijne samenwerking. Het is mooi om te zien hoe onze relatie, het onderlinge vertrouwen en wederzijdse commitment leiden tot een langdurige samenwerking die zich steeds verder uitbreidt.”

Investeren

Voor de uitvoering van de nieuwe dienstverlening heeft de afdeling B&O geïnvesteerd in een nieuw softwarepakket dat specifiek is ingericht voor het ondersteunen van TLB&O-inspecties. Ook het team van gecertificeerde inspecteurs wordt verder uitgebreid. Bouwkundige talenten met een mbo- of hbo-diploma die van aanpakken weten, wel enkele jaren ervaring maar geen hoogtevrees hebben, zijn bij deze van harte uitgenodigd om te solliciteren.