EversPartners is een walhalla voor starters

07 juli 2022
Muhammed Gunbul

Met zijn HBO-Bouwkunde diploma en een flinke dosis ambitie, liep Muhammed vier jaar geleden voor het eerst binnen bij EversPartners. Een tip van zijn vriend Abdullah die al als constructeur bij EP werkt. Een goede tip, want hij werkt nog steeds dagelijks met veel plezier bij ons!

Van modelleur naar constructeur
“In het begin van mijn tijd bij EP had ik een gesprek met Jitze en Sjaak over mijn ambities. Wat wil ik bereiken? Welke stappen passen daarbij? Uiteindelijk wil ik projectleider worden; dan heb je de mooie combinatie van techniek en klantcontact. Na dit gesprek hebben we gekeken hoe ik daar kan komen. Daarom heb ik het eerste jaar gewerkt als modelleur en ben ik daarna als constructeur aan de slag gegaan.”

Tekenende rekenaar
Muhammed merkt dagelijks dat hij veel profijt heeft van zijn kennis van modelleren in Revit. “Ik ben een betere rekenaar met het inzicht en kennis dat het tekenwerk mij gegeven heeft. Ook kan ik de modelleurs nu goed instrueren als zij 3D-modellen maken van de constructies en kan ik hun technische vragen beantwoorden. Daardoor kunnen we snel schakelen binnen het team en pak ik ook spoed-tekenklusjes op als dat nodig is.”

Mooie opdrachtgevers, gave opdrachten
“Ons team werkt voornamelijk voor industriële opdrachtgevers. Zoals TATA Steel, een cacaofabriek maar ook distributiecentra. Dat zijn complexe rekenopdrachten. Complex, maar superinteressant!”

EP: de beste keuze voor een ambitieuze starter
“Ik was selectief in mijn keuze voor een bedrijf. Ik zocht naar een plek die mij vrijheid bood en mogelijkheden gaf om mijn ambities na te jagen. Dat is echt wat ik hier heb gevonden. Voordat ik solliciteerde, heb ik veel met mijn studievriend Abdullah over EP gesproken. Ik werd steeds enthousiaster en het beeld dat ik van tevoren had is werkelijkheid geworden. Wat mij positief verrast heeft, is dat veel ervaren constructeurs hun ervaring willen delen. Zo kun je altijd op hen terugvallen.”

We simply love engineering! Jij ook?