Leisure

Door onze kennis en ervaring in het snel en doelgericht verbouwen van winkels passen we dit ook toe bij projecten in de Leisure markt. Van restauraties van musea, zwembaden en hotels tot een verbouwstrategie van de Heineken Experience.

Zonder één dag sluiting 

Met onze expertise maken wij deze verbouwingstrajecten een goed georganiseerd project met behoud van omzet, gasten en klanten.

Wij zorgen voor heldere communicatie naar de organisatie: een precieze planning en een nette, georganiseerde manier van werken. Op die manier kunnen veel verbouwingen plaatsvinden zonder dat de bedrijfsvoering eronder leidt of de consument hinder ondervindt.

Multi disciplinair, zonder overlast

In deze verbouwingen werken we vaak met al onze disciplines samen: projectmanagement, bouwkundige & constructieve engineering, restauratieadvies en interieurontwerp. Onze sterke ervaring hierin komt doordat voor veel supermarkten in binnensteden meerdere panden samengevoegd moeten worden terwijl woningen erboven bewoond worden. Door onze ervaring hebben bewoners nauwelijks overlast.  Wij kunnen oprecht aangeven dat dit een specialisme is waar wij enorm trots op zijn.

Restauratie van monumentale panden

Monumentale panden kunnen rekenen op de aandacht van onze restauratie experts:

  • Herstel van funderingen
  • Balklagen
  • Kapconstructies
  • Historische gevels

Aanpassingen aan de panden of doorbraken die gemaakt moeten worden worden door ons constructief berekend. Ook begeleiden we bouwaanvragen van monumenten en voeren de communicatie met de monumentencommissie van de gemeenten om goedkeuring te krijgen op de bouwplannen.

Als het bouwkundig werk gereed is zorgen we dat het interieur erin gemaakt wordt zodat het pand gebruiksklaar weer opgeleverd wordt.

Leisure projecten

Rijksmuseum

Rijksmuseum

Restauratie advies en funderingsherstel.
Heineken Experience

Heineken…

Masterplan tbv de bezoekersstroom.
Zuiver

Zuiver

Constructieve engineering op lokatie Amsterdam.