EversPartners aangesloten bij

EversPartners is aangesloten bij

 

ORAM

Sinds eind 2018 zijn wij aangesloten bij ORAM, het grootste zakelijke netwerk van Amsterdam voor bedrijven in de zakelijke dienstverlening, logistiek, (creatieve) industrie, ICT en haven. ORAM zet zich in voor een goed ondernemersklimaat in de Metropoolregio en is eveneens branchevereniging voor de haven. Wij zijn lid van ORAM, omdat we het belangrijk vinden om met andere marktpartijen te spreken over wat er speelt in de regio en welke ontwikkelingen en uitdagingen er op ons afkomen. Vanzelfsprekend delen we dit met onze eigen opdrachtgevers als onderdeel van onze adviezen, maar ook door mensen en bedrijven uit ons netwerk aan elkaar te koppelen.

Ga naar de website van ORAM

  oram logo  
 

Businessclub Telstar

Voetbal draait om samenwerking, presteren, teamspirit en emotie. Daarom voelen wij ons prima thuis bij de businessclub van Telstar. Wij nodigen u graag eens uit om samen met ons te genieten van een wedstrijd van ‘de Witte Leeuwen’.

Ga naar de website van Businessclub Telstar

  Businessclub Telstar  
 

BIM basis ILS/BIM loket

Het BIM loket ondersteunt de BIM implementatie in de bouwsector in Nederland. Zij is er ook voor alle partijen in de bouw die Basis Informatieleveringsspecificatie (ILS) hanteren. EversPartners is sinds 2016 ondersteuner en actief gebruiker van BIM basis ILS. Door het gestructureerd en eenduidig uitwisselen van informatie dragen wij bij aan een volgende stap naar integrale samenwerking in de keten, en dus aan efficiënter werken.

Ga naar de website van BIM

  bim logo staand rgb  
 

ISO 9001: 2018

ISO 9001 is bij uitstek de norm voor kwaliteitsbeheersing. De eisen in ISO 9001 zorgen ervoor dat we onze bedrijfsprocessen beter kunnen beheersen en verbeteren. ISO 9001 is zo ingericht dat het aandacht besteedt aan het gehele proces van vertalen van klanteisen tot aan het geleverde product. EversPartners Industrie BV is al jaren in het bezit van het ISO-9001 certificaat.

 

  iso klein  
 

VCA**

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Het antwoord op de vraag “wat is VCA” is ook eenvoudig te beantwoorden, want VCA is in het leven geroepen om de veiligheid op de werkplek te vergroten. Het zorgt ervoor dat zowel werkgevers als werknemers bewust zijn van de gevaren om zich heen. Daarnaast geeft een VCA certificaat / certificering een duidelijke indicatie dat een bedrijf aan veiligheidseisen voldoet cq. dat de werknemer op de hoogte is van de veiligheidsregelgeving.

Waarom is VCA belangrijk?

Je bewust zijn van de veiligheid op de werkvloer is belangrijk omdat hiermee een groot deel van de bedrijfsongevallen voorkomen kan worden. Een bedrijfsongeval kan veel kosten of zelfs ernstig lichamelijk letsel met zich meebrengen. EversPartners Industrie BV is op de hoogte van relevante regelgeving op veiligheidsgebied en geldt voor al onze diensten. Ons veiligheidsbewustzijn wordt hiermee vergroot en de kans dat wij door onwetendheid betrokken zullen zijn bij een ongeval is verkleind.

  vca logo transparant