Sluiten

Retail

Of het gaat om een bestaand pand, een uitbreiding of nieuwbouw, onze Retailspecialisten bieden u de juiste oplossing voor het optimaliseren van uw winkel. Hierbij hebben we ruime ervaring met het verbouwen van winkels, zoals warenhuizen, sport– en modezaken, supermarkten, bouwmarkten en speciaalzaken, en met het uitrollen van winkelformules.

Wij bieden u een compleet traject aan: van haalbaarheidsstudie tot verlichtingsplan en van concept uitwerking tot winkelinrichting. De balans tussen formule, locatie en budget staat steeds centraal.

Naast projecten voor grote winkelketens hebben wij ook veel projecten gerealiseerd voor franchisenemers van onder andere Albert Heijn, HEMA, Gamma, Karwei, Livera, Jambelle en Cosmo.

Wij beseffen ons dat het werken voor een grote organisatie een andere aanpak vergt dan rechtstreeks werken voor een franchisenemer, met een of meerdere winkels. Wij leveren altijd een product op maat dat afgestemd is op uw specifieke vraag. 

Utiliteitsbouw

Meer informatie
Sluiten

Utiliteitsbouw

Beheer & onderhoud van gebouwen en installaties is onvermijdelijk. Wij adviseren gebruikers, beheerders en eigenaren over onderhoudsplannen, rekening houdend met een optimale kostenverdeling en mogelijke besparingen.

Hierbij maken we gebruik van de koppeling tussen een Bouw Informatie Model (BIM) en onderhoudssoftware voor visualisatie en het centrale beheer van data. Het in kaart brengen van het vastgoed gebeurt onder andere met behulp van een drone en van een 3d-scanner. De hiermee verkregen data vormt de basis voor het BIM.

Woningbouw

Meer informatie
Sluiten

Woningbouw

Woningbouwcorporaties zijn op grote schaal bezig hun bezit in kaart te brengen, te analyseren en te optimaliseren voor de huidige markt.. We verzorgen hiervoor inspecties, nieuwe woningplattegronden, bouwkundige en constructieve aanpassingen en kunnen een optimaal onderhoudsplan opstellen. Een optimale balans tussen budget en beheer & onderhoud is ook in deze sector van groot belang.

Daarnaast wordt er vaak funderingsherstel uitgevoerd. Deze werkzaamheden doen we ook op grote schaal voor particulieren.

Sluiten

Industrie

Panden, fabrieken en hallen zijn vaak ondergeschikt aan het productieproces, maar zorgen wel voor continuïteit daarvan. Wij engineeren onderhoud en nieuwbouw. Qua schaal varieert dit van een eenvoudige hal tot grote en complexe constructies. Voor beide uitersten zijn wij voortdurend op zoek naar de juiste balans tussen kosten en exploitatie.

Wij verzorgen ook inspecties op het gebied van (brand-)veiligheid en onderhoud. Hiervoor gebruiken wij moderne apparatuur, zoals een drone en een 3D-scanner, en dito software voor het vastleggen van data in bijvoorbeeld een Bouw Informatie Model.

Industriële opdrachtgevers liggen aan de basis van ons bedrijf. Wij zijn een ketensamenwerking aangegaan met zes complementaire dienstverleners om die opdrachtgevers nog beter van dienst te kunnen zijn en hen te ontzorgen, zonder dat deze daarbij de regie uit handen hoeven te geven.

Sluiten

Leisure

De kennis en ervaring in het snel en doelgericht verbouwen van winkels passen we ook toe bij projecten in Leisure. Van restauratie van musea, zwembaden en hotels tot een verbouwstrategie van de Heineken Experience zonder één dag sluiting: met onze expertise maken wij deze verbouwingstrajecten tot een goed georganiseerd project.

 

Wij zorgen voor heldere communicatie naar de organisatie: een precieze planning en een nette, georganiseerde manier van werken. Op die manier kunnen veel verbouwingen plaatsvinden zonder dat de bedrijfsvoering eronder leidt of de consument hinder ondervindt.

 

In deze verbouwingen werken we vaak met al onze disciplines samen: projectmanagement, bouwkundige & constructieve engineering, restauratieadvies en interieurontwerp. Onze sterke ervaring hierin komt doordat voor veel supermarkten in binnensteden meerdere panden samengevoegd moeten worden terwijl woningen erboven bewoond worden. Doordat we ervaring hebben hoe we dat doen zonder dat bewoners overlast hebben zijn we hier specialist in geworden.

 

Monumentale panden kunnen rekenen op de aandacht van onze restauratie experts: herstel van funderingen, balklagen, kapconstructies en/of historische gevels. Aanpassingen aan de panden of doorbraken die gemaakt moeten worden worden door ons constructief berekend. Ook begeleiden we bouwaanvragen van monumenten en voeren de discussie met de monumentencommissie van de gemeenten om goedkeuring te krijgen op de bouwplannen.

 

Als het bouwkundig werk gereed is zorgen we dat het interieur erin gemaakt wordt zodat het pand gebruiksklaar weer opgeleverd wordt.

Vorige